Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!. Mijn naam is Natascha, en ik woon in Rotterdam. Zoals je ziet is fotograferen iets waar ik een grote passie voor heb. Het is ontstaan doordat ik vaker naar concerten/theater ging en ik het leuk vind om de uitdrukking van de artiest en de juiste sfeer vast te leggen.

Ik heb er niet speciaal voor gestudeerd. In 2012 heb ik de opleiding medewerker DTP (desktoppublishing) aan het grafisch lyceum Utrecht gedaan. Daarna ben ik mij gaan richten op fotografie, zowel op muziek (concerten/theater) als portretten, architectuur en landschappen.

Omdat ik het ook heel leuk vind om portretten te fotograferen en het een uitdaging vind om de uitdrukkingen van mensen en de juiste sfeer vast te leggen, maak ik zoveel mogelijk gebruik van het licht dat aanwezig is en de omgeving zelf. Ik ben niet in het bezit van een studio en fotografeer altijd op locatie.

Wilt u zelf leuke foto’s, neem dan gerust contact met mij op.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Fotoshoot met Susanne Alt.