Mijn naam is Natascha en woon in het prachtige Rotterdam. Zoals je ziet is fotograferen iets waar ik een grote passie voor heb.

In 2012 heb ik de opleiding medewerker DTP (desktop publishing) aan het grafisch lyceum Utrecht afgerond. Daarna ben ik mij gaan richten op fotografie, zowel op muziek (concerten/theater) als portretten, architectuur en landschappen.

Sinds 2014 heb ik een leuke baan bij Drukkerij Printvisie, Flyersonline & Groenprint. Daar maak ik vooral foto’s voor de website’s en onderhoud ik de social media. Naast mijn baan bij de drukkerij geniet ik graag van een avondje theater of een concert, doordat ik daar regelmatig heen ga is daardoor het fotograferen een aantal jaren geleden ontstaan (ongeveer in 2012/2013), omdat ik het geweldig vind de artiest op zijn/haar best neer te zetten. 

Ook vind ik het heel leuk om portretten te fotograferen en het een uitdaging vind om de uitdrukkingen van mensen en de juiste sfeer vast te leggen, maak ik zoveel mogelijk gebruik van het licht dat aanwezig is en de omgeving zelf. Ik ben niet in het bezit van een studio en fotografeer altijd op locatie. Mocht het een sombere dag zijn en fotografeer ik aan huis, neem ik mijn daglichtlamp mee voor wat extra licht. 

Wilt u zelf leuke foto’s, neem dan gerust contact met mij op.

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Fotoshoot met Susanne Alt.